Username: Password:

Author Topic: Bitmex pairs  (Read 44 times)

Offline brenta

  • Trust: (0)
  • Rookie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Bitmex pairs
« on: February 13, 2019, 12:01:15 PM »
Hi there, I'm having problems to setup Bitmex, err.log shows
2019/02/13 12:19:48 ETH-USD@bitmex
Error: {}
2019/02/13 12:20:02 ADA-H19@bitmex
Error: {}
2019/02/13 12:20:17 XRP-H19@bitmex
Error: {}

XBT-USD doesn't show the error after setting TRADING_LIMIT to 10, but still hasn't done any trade even with a very basic Gain trend followng strategy, and the grid does not show in the console.
It appears other instruments at the exchange use a 'base' that Gunbot cannot understand, as shown in the screenshot.
I've also tried switching Bitmex to a secondary API and deleted gunbotgui.db.
Thanks in advance.
« Last Edit: February 13, 2019, 01:11:44 PM by brenta »

Offline Aitor

  • Reseller
  • Trust: (+2)
  • Contributor
  • *****
  • Posts: 143
  • Authorized Reseller
    • View Profile
    • Gunbot.shop
  • Telegram: @AitorRuiz
Re: Bitmex pairs
« Reply #1 on: February 14, 2019, 12:37:33 AM »
Have you checked api permissions? You should check "Order" and uncheck "Cancel orders".

Offline brenta

  • Trust: (0)
  • Rookie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Bitmex pairs
« Reply #2 on: February 14, 2019, 01:02:50 AM »
I've managed to make the grid appear by placing random orders via Bitmex by hand, from there the bot also started to insert orders...
Maybe it had something to do with the account being never used before?
Other BTC pairs also seem ok (even if quote shows as 'H19'), I've set overrides for lower\higher contract sizes to avoid overleverage  ;)

Offline Aitor

  • Reseller
  • Trust: (+2)
  • Contributor
  • *****
  • Posts: 143
  • Authorized Reseller
    • View Profile
    • Gunbot.shop
  • Telegram: @AitorRuiz
Re: Bitmex pairs
« Reply #3 on: February 14, 2019, 01:27:24 AM »
I've managed to make the grid appear by placing random orders via Bitmex by hand, from there the bot also started to insert orders...
Maybe it had something to do with the account being never used before?

Once the first trade is made, the bot has a reference price to start working with :)